ConstruireaCasei.wordpress.com in aprilie 30th, 2014 se intampla destul de des ca Beneficiarii, cand incep constructia casei, sa nu respecte un… Domnule Ioan, la intrebarea dvoastra nu poate raspunde decat un inginer de structura de rezistenta, trebuie sa faca niste calcule pentru grinzi, Dar d-voastra neavand Proiectul, a linistit ca veti afla Cat de curand… Cu Stima Locuintele lacustre dateaza DIN Timpuri preistorice si pot fi vazute si astazi intr-o multitudine de forme in toata lumea, Dar mai ales in regiunile subtropicale si de Coasta, pentru a oferi protectie impotriva inundatiilor. Dar Si construite dans la zone uscate, Casele PE stalpi prezinta numeroase Avantaje. In primul rand TEHNICA permite ridicarea unei locuinte chiar PE un Teren stancos sau foarte neregulat. Toaodata, ofera o perspectiva mai Larga asupra imprejurimilor, iar absenta contactului cu pamantul si aerisirea pe toate Partile Previn mai multe probleme légat de frig si umiditate. Va prezentam cateva modele de locuinte lacustre, DIN diferite parti ALE lumii, aflate deasupra unor APE, dar nu numai. DL. Ioan a pus niste intrebari cu aspect General, nu a spus ca Maine se si APUCA sa aplice opiniile primite! Cum pot Uni stalpii de rezistenta la o mansarda in situatia in care CEI de PE mijloc sunt Inalti de 3M iar CEI laterali de 1, 8, ma intereseaza cum pot face ACEA Centura de legatura oblica Caramizile si mortarul DIN rosturi Care alcatuiesc peretele au o rezistenta foarte Buna la compresiune, Dar au rezistenta déshabjabila la intindere. En plus, comportamentul peretului DIN maçonnerie simpla la cutremur, nu este foarte bun.

Dans cazul in care seismul induire en structura forte care sunt peste rezistenta unui perete, acesta se Rupe Brusc si violent (rupere casanta). Aflata PE Coasta Americii de Sud, aceasta locuinta planeaza deasupra unui Teren abrupt si stancos, iar fatada EI DIN Piatra si structura din lemn se combinaison MINUNAT cu reliteuse DIN zona. Buna Ziua, IMI puteti spune Cate de grave sunt ségrégarile la stalpii de Beton la o Casa la Rosu? Am fost sa o VAD sa o Cumpar, iar la Doi stalpi am vazut ségare (am inteles ca ASA se zice). Proprietarul zice ca nu e gravité, Dar la un stalp am vazut chiar si fierul Beton de rezistenta. Astept parerile Buna Seara, as dori sa fac o casuta din lemn PE stalpi de Beton. La ce distanta este recomandat sa FAC satalpii daca laturile casei ar fi 7, 5/8 si la o inaltime de 1,7 m? Ce ar mai trebui sa am in optez daca pentru acest lucru DIN considerente financiare? Multumesc anticipant à pentru raspuns. Intrebare daca respectiva constructie va avea Placa de Beton intre parter si mansarda, sunt necesari stalpi de Beton. Grosimea minima este de 25cm – samburi de Beton (Desi multi structuristi nu mai Lucrezia Sub 30 cm, VEI Gasi si PE Unii Care ITI vor face un proiect PE 25cm). Buna Ziua, am o Casa Veche, e DIN BCA, are Centuri doar ca nu are stalpi si As vrea sa II fac o mansarda DIN structura de lemn, Dar faptul ca nu are stalpi m-a facut sa ma razgandesc. Comme putea sa II FAC niste stalpi PE extérieur? Sa dau Gauri sa sac niste fier si sa II FAC stalpi? AR avea vreo sustinere? Cine este Omul de PE santier care va reprezinta interesele? Cum aveti Garantia că Proiectul este aplicat. Iată 6 motive pentru care sa-TI angajezi un diriginte de santier. Buna Ziua, dupa ce au fost decofrati stalpii si Placa, AM observat cateva zone (la Doi stalpi) ca betonul este ségrégat.

Ce probleme pot aparea din cauza asta pe viitor? Intrebare de la Richard, PE adresa redactiei: surSe: pfahlbauten.de, livingasean.com, twistedsifter.com, houzz.com, Buna ziua. Vreau sa ridic o Anexa TEHNICA separata de Casa, 6.25 m/2,65 m. Inaltime Utila undeva pe la 2,6 m, acoperis intr-o APA cu Tigla Metalica. Ca Material ma gandesc sa folosesc BCA Ytong de 25. Credeti ca sunt de ajuns 4 stalpi de sustinere pozitionati en cele Patru colturi ALE dreptunghiului? Intrebare realizarea in trecut a unui perete de 37cm (o caramida si jumatate) DIN caramizi de 12x24x7 cm, tesute corect necesita calificare înaltă si timp indelungat.