Copilul poate crea o felicitare interesanta si Creativa pentru persoanele Dragi, daca in loc sa coloreze ceva PE EA, aplica diverse MODELE facute DIN Nasturi. “Abia aştept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alături de tine. URĂRI DE CRĂCIUN pentru suflet URĂRI DE CRĂCIUN. Fie că sunt scrise DIN suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de PE Internet, toti ne bucurăm Când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Crăciunul este un moment UNIC în Care toti încearcăm să ne facem “curăţenie în suflet”, uităm de griji şi ne încălzim inimile cu iubire şi bucurie. Oferă în Dar un gând Frumos celor Dragi alături, aminteşte-le Cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj Luminos. Finalizati modelele formiate cu bucatele de hartie colorata, pe care le decupati in functie de ce aveti nevoie pentru modelul ales. -Cu ocazia Pâques Sarbatori de Craciun, Guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului Special PE Sarbatori! Sarbatori fericite si un Brad Cat faty Frumos. Sa Vina MOS Craciun cu un Ferrari si sa Plece PE Jos. “Căţeluş cu păru`creţ, să ai jeepu`în coteţ şi o vilă cu piscină/Andreea marin ca vecină, o lopată pentru Bani/la Anu şi la Mulţi Ani!” Ma UIT PE CER rasare o STEA.

OARE-i a MEA, sau Domnul vestitu-Nea sosirea lui, un mantuitorului? deie Domnul sanatate, PACE si bunastare asupra DVS. Si Familiei DVS. Craciun joyeux mesaje de craciun. Sarbatoarea Craciunului se aproprie, ocazie cu care fiecare dintre Noi ISI aduce aminte si trimite mesaje si SMS-URI celor Dragi, membrilor Familiei si prietenilor. IAR cea mai simpla si eficienta metoda prin care putem sa impartasim Bucuria sarbatorilor este prin transmiterea de mesaje si SMS-URI de craciun. 14. chiar daca esti gropar-MAcar acum dans ajun, te rog sa lasi lopata si sa te bucuri de craciun. SĂRBĂTORI FERICITE!: 5. Joaca-teIti mai aduci aminte Cum te bucurai de le farmecul sarbatorilor cand ERAI Copil? Ce te impiedica sa faci si acum acelasi lucru? Joaca-te cu CEI MICI, ai Tai sau ai pritenilor (daca n-ai copii).

Lasa Bucuria si entuziasmul Lor sa te patrunda si PE tine. Canta, danseaza alaturi de EI. “Joaca este cruciala pentru creier, atat in dezvoltarea INTELECTUALA, cat si in dezvoltarea emotionala, la orice varsta”, spune psihologul David Elkind. En plus, fericirea este contagion ioasa. Cu Cat esti mai Vesel, cu atat atragi mai multa Lume in jurul Tau care va fi, de asemenea, fericita! Creati un Model simplu, dreptunghiular, de felicitare DIN hartie cartonata de culoare Verde. Apoi, decupati DIN fetru sau hartie cartonata modelul caciulii de MOS Craciun, Chipul acestuia si barbia. Aranjati-le in Centrul felicitarii si lipiti-le astfel incat sa redati Chipul generosului si bunului MOS. Lasa Copilul sa-i FACA ochisorii cu o Carioca Neagra si chiar sa il imbujoreze Nitel cu un creion colorat rozaliu.

FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Ne aflăm în perioada Crăciunului şi cu această ocazie, PE Internet circulă o mulţime de mesaje şi felicitări care pot fi trimise de Crăciun, fie PE email, fie PE Facebool. . Crăciunul ne face să FIM mai altruişti, să oferim iubire şi MICI surprise persoanelor care ne FAC Viaţa mai frumoasă. Ne simţim mai Buni, mai liniştiţi, mai frumoşi pentru că primim şi dăruim iubire. “Credinta, Speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva DIN lucrurile pe care ITI doresc sa le ai de craciun! Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ondulé Practice si utile pentru orice Mamica sau viitor parinte.